Održana druga grupa podrške u Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Održana druga grupa podrške u Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Vukovarsko-srijemsku županiju, 22.ožujka 2021. godine ponovo je posjetio Mobilni tim u sklopu projekta “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku” (kodni broj: UP. 02.2.2 .06. 0038) te održao još jednu grupo podrške za osobe s problemom ovisnosti, ovoga puta u novo otvorenoj terapijskoj zajednici „Biram novi život“.

Na grupi je sudjelovalo šest korisnika te su ju pratili zaposlenici. Tema je bila vezana uz ponašanje i način života u terapijskoj zajednici – malom kolektivu koji funkcionira po pravilima. Nekima je ovo provo iskustvo tretmana te se još prilagođavaju, dok su neki na drugom, trećem pokušaju. Grupa je bila ugodna, očituje se povjerenje između korisnika, ali i veliko zanimanje vezane uz neke situacije – što, ako?

I ovim putem se još jednom zahvaljujemo voditelju te svim djelatnicima kao i korisnicima što su na su nas ugostili i veselimo se ponovnom druženju!

Projekt “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku” (kodni broj: UP. 02.2.2 .06. 0038) financiran je iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I. Traje od 15.4.2020. do 15.4.2022. godine.