Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Mobilni tim

Naš stručni tim

Članovi Mobilnog tima su magistra socijalne pedagogije,  dvoje suradnika s dugogodišnjim iskustvom rada s osobama s problemom ovisnosti te magistra sestrinjstva (s iskustvom rada s osobama s problemom ovisnosti). Njihov zadatak je pružanje individualnih  savjetovanja i psihosocijalne podrške, organiziranje  terapijskih grupa i edukativnih  radionica, škole prevencije za osobe u riziku, te provođenje  aktivnosti osnaživanja ovisnika za preuzimanje aktivne uloge u društvu. Navedene usluge pružat će  u županijama u kojima ne postoje organizirana savjetovališta.

Ela Megla

Ela je magistra socijalne pedagogije koja diplomirala 2017. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Od 2017. godine radu u Humanitarnog organizaciji „Zajednica Susret“ s osobama s problemom ovisnosti kroz individualni i grupni rad, pisanje projekata i drugo.

Možete ju kontaktirati na ela.megla@zajednica-susret.hr  ili na 095/354-9637

Ivana Šantek

Ivana Šantek bivša je ovisnica u uspješnoj apstinenciji od skoro jednog desetljeća. Uz osobno iskustvo, prošla je različite edukacije za rad s korisnicima. U Humanitarnoj organizaciji „zjaednica Susret“ radi od 2011. godine.

Možete ju kontaktirati na broj: 095/363-9074

Mario Plazibat

Mario Plazibat bivši je ovisnik u uspješnoj apstinenciji. Završio je edukaciju za asistenta u terapijskom centru te je polazio niz drugih edukacija. U Humanitarnoj organizaciji „Zajednica Susret“ radi od 2013. godine.

Možete ga kontaktirati na broj: 095/351-7513

Elizabeta Božinović

Elizabeta je magistra sestrinstva, zaposlena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice kao glavna medicinska sestra Zavoda za alkoholizam i druge ovisnosti. Završila je diplomski studij Sestrinstva te diplomirala na temu „Povezanost sociodemografskih obilježja sa zlouporabom supstitucijske terapije kod ovisnika o opijatima“ te ima dugogodišnje iskustvo rada s populacijom osoba s problemom ovisnosti.