Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku – Dani otvorenih vrata EU projekata 2021

Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku – Dani otvorenih vrata EU projekata 2021

Povodom “Dana otvorenih vrata EU projekata” danas ćemo Vam predstaviti projekt Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku (UP.02.2.2.06.0038) koji od 10 sati možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://youtu.be/NvaFGKGq_Eg

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Socijalnoj uključenosti i zdravlju doprinijela  je i  Humanitarna organizacija “Zajednica Susret” projektima koje ćemo predstaviti tijekom Dana otvorenih vrata EU projekata  – “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku“ (UP.02.2.2.06.0038)